Monday, June 24, 2013

Vocne-mocne aplikacije za majice!



Dragi drugari!

Pozivamo vas na radionicu koju organizujemo sa našim novim drugarima-Koba Yagi igračkama! 
Na radionici ćemo praviti vesele, šarene, voćkaste i povrćkaste aplikacije koje ćemo prišivati na vašu staru majicu. Sigurno imate neku staru i omiljenu majicu koja bi bila mnogo lepša sa nekom aplikacijom od filca u obliku jagode, kruške, lubenice, banane, šargarepe...koju ćemo zajedno izrezati prema već pripremljenim šablonima i zatim zajedno prišiti i ukrasiti. Dođite da eksperimentišemo i od vaše stare odeće napravimo novu još lepšu i zabavniju! Radionica je besplatna, sav materijal je obezbeđen, a jedino što treba da ponesete je jedna stara majica (po mogućstvu jednobojna) i dobro raspoloženje. Možete se prijaviti od ponedeljka 23. juna svakog radnog dana na telefon 011 33 43 293 i 062 82 40 658 od 13h do 18h. Radionica će se održati u subotu 29. juna od 12h do 14h u dečijem kutku Mikser House. Namenjena je uzrastu od 6 do 10 godina. Radujemo se druženju sa vama!



Spajanjem starih zanata i savremenog dizajna, cilj dečijih radionica „KOBA YAGI hrana“ je promovisanje uradi sam kulture i osnovne ideje da je igračka proces, a ne gotov proizvod.
KOBA YAGI Toys proizvodi kvalitetne uradi sam igračke od prirodnih materijala koje imaju ekološku, edukativnu i socijalnu vrednost. Svaki set sadrži dve urađene igračke i materijal potreban za uradi sam projekat (šablon, uputstvo za rad, iglu, konac, naprstak, vatelin i filc). Verujemo da je za razvoj deteta i njegovog kreativnog potencijala važna sloboda stvaranja oslanjanjem na sopstveno iskustvo. Sve dodatne informacije o Koba Yagi igračkama možete naći na www.kobayagi.rs.

No comments:

Post a Comment