Wednesday, September 25, 2013

Predstave sa KOKO zekom!

Poštovani roditelji,

Od sada u Koku imamo u ponudi i interaktivne predstave za decu u kojima je glavni lik zeka Koko. Predstave su zabavno-edukativnog karaktera, trajanja od pola sata do četrdeset minuta, u zavisnosti od uzrasta i od brojnosti dece na rodjendanu. Ideja je potekla od potrebe da se program rodjendana još više obogati, a i da se deci, na prijemčiv način,u atmosferi igre, približe teme i problemi koji njih trenutno okupiraju. Stoga i nudimo više predstava, tj. tema kojima se možemo baviti na rodjendanu vašeg deteta:
KOKO ČEKA BATU ILI SEKU (u alternativi sa DOBIO BATU ILI SEKU)
KOKO UPOZNAJE GOSPODJICU HIGIJENU
KOKO KREĆE U VRTIĆ
KOKO KAŽE: „FUJ“, „BLJAK“ , „MNJAM“
Mi vam nudimo ove najčešće aktuelne teme, ali ako vi želite da se na rodjendanu vašeg deteta bavimo nekom drugom temom koja trenutno okupira vaše dete, to je takodje moguće.












                                                S´ poštovanjem i u nadi da ćemo se družiti,
                                                                        pozdravlja vas
                                                         ZEKA KOKO – Boba Latinović


Boba Latinović – završila FDU u klasi profesora Predraga Bajčetića i asistenta Biljane Mašić. Još kao student počela da radi u pozorištu Boško Buha, a od 2001. godine je i stalni član ansambla. Uz brojne uloge koje je odigrala u svom matičnom, ali i u drugim pozorištima, na tv-u i na filmu, ona se već godinama aktivno bavi i radom sa decom: kao pedagog, kao voditelj dečijih emisija i kao glumac-animator na dečijim rodjendanima.

No comments:

Post a Comment